Over ons

Koji Sushi

Na jaren succes in Mortsel zijn we open vanaf 1 juni 2019 in Geel. We bieden kwaliteit en versheid die u kunt proeven, schoonheid en creativiteit die u kunt zien, tevredenheid die u kunt voelen.

De oorsprong van sushi ligt in de conservering van vis door het te laten fermenteren in vaten met rijst. Deze vaten werden onder druk gezet en zodoende kon de vis lang (zeker een jaar) bewaard worden. Deze methode begon in Zuidoost-Azië en verspreidde zich over rest van Azië.

Bij ons kunt u genieten van verschillende soorten sushi. U kunt a la carte kiezen of voor onze combo's, die verschillende combinaties aanbieden gaan. Wij bieden ook boot menu's aan, rijk met verschillende soorten sushi voor 2, 3 of 4 personen.

Voor de liefhebbers van de warme gerechten bieden we ook wok-gerechten, Thaise gerechten, curry's en gegrilde gerechten (teriyaki) aan.


Ons filiaal in Mortsel

Koji Sushi Mortsel

Sint-Benedictusstraat 146
2640 Mortsel
www.kojisushi.be